miercuri, 21 septembrie 2016

Două comportamente diferite ale unor refugiaţi musulmani în Europa

1. Comportamentul unuia :

I-a spus soțului său musulman că vrea să fie tratată ca o femeie occidentală. Reacția șocantă a bărbatului

Sursa: articol de Daniel Ștefan Călin

 Stilul de viață al unei familii de imigranți sirieni s-a schimbat radical după ce au ajuns în Germania. Femeia s-a revoltat pe rolul tradițional inferior pe care-l ocupă aceasta în mentalitatea musulmană și a dorit să fie tratată ca o femeie occidentală. Soțul ei și-a ieșit însă din minți și a recurs la un gest șocant.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a luat cei trei copii ai lor și i-a aruncat de la etaj când a văzut „răzvrătirea” soției lui, relatează Daily Mail. Familia de migranți locuiește în clădirea unui restaurant cu specific chinezesc care a fost transformat în adăpost pentru refugiați.
Din fericire, cei trei copii au supraviețuit, întrucât au fost împinși de la etajul întâi al imobilului. Fetița în vârstă de șapte ani și băiețelul de cinci ani au suferit multiple fracturi craniene și alte oase rupte, în timp ce surioara lor cea mică, de numai un an, s-a ales cu numai câteva vânătăi.
Bărbatul se află acum sub acuzare și este judecat în cadrul tribunalului din Bonn.
2. Comportamentul celuilalt :

Doi refugiați sirieni au salvat o fetiță din mâinile unui pedofil

Sursa: de Daniel Ștefan Călin

Doi imigranți sirieni au devenit eroi după ce au intervenit la timp înainte ca un pedofil să abuzeze sexual de o fetiță. Când ceilalți refugiați din comunitate au aflat ce putea să se întâmple, au dorit că pedofilul să fie ucis, dar cei doi sirieni au decis să îl dea pe mâna autorităților locale.

Mohammed Al-Mulhem (26 de ani) și Dldar Sedo (24 de ani) sunt imigranții sirieni care au salvat o fetiță din mâinile unui pedofil afgan, relatează DailyMail.co.uk. Cei doi tineri au auzit forfotă și țipete în spatele unor toalete din tabăra pentru refugiați din Idomeni, Grecia.

 Primul care a auzit zgomotele a fost Bashar Al-Ali (29 de ani), un bucătar-șef din Deir ez-Zuor, Siria, care în acel moment încerca să își bea liniștit cafeaua. „Bărbatul afgan a dus fetița în spatele toaletelor, iar apoi aceasta a început să țipe. Am alergat în acea direcție și am văzut că bărbatul încerca să îi dea jos tricoul și pantalonii. l-am apucat și am început să îl lovesc”, a declarat Bashar. Acestuia i s-au alăturat apoi ceilalți doi tineri care l-au ajutat să îl stăpânescă pe afgan.

 Ceilalți refugiați ar fi vrut ca pedofilul să fie pedepsit cu moartea, dar tinerii justițiari au decis să îl predea autorităților locale. ”L-am ținut sub control și l-am protejat pe bărbat să nu fie bătut, dar în același timp nu l-am lăsat să scape. Am vrut ca poliția să se ocupe de el”, a declarat unul dintre sirienii salvatori. Dacă aceștia nu ar fi intervenit la timp, fetița ar fi fost cu siguranță violată.

Niciun comentariu: