miercuri, 19 noiembrie 2008

Introducere

Respectati-ne si va vom respecta, suntem corecti si cerem corectitudine, dorim pace şi bine tuturor .
Imi place sa descopar persoane inteligente si cu bun simt, iar acestea nu tin de varsta. Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Friendship and mutual appreciation and respect. Peace and respect, to all.
Citez: "Imediat iţi dai seama că nu eşti mare învingător într-o astfel de lume, dar luptă cu demnitate, respect, prietenie, înţelegere şi să nu pierzi decât în mod onorabil, că nimeni nu ar mai putea fi atât de viteaz ca tine. Gloria şi faima de-a gata nu te vor ajuta deloc, ci trebuie tu însăţi să dai dovadă că eşti cu adevărat un om loial şi un participant de admirat şi de urmat datorită faptelor măreţe şi binefăcătoare. Dacă ai câştigat nu înseamnă că nu poţi fi doborât, căci poţi detrona un rege şi tu în locul lui, dar mai apoi când vei fi detronat şi tu drept urmare ca model după ceea ce ai făcut nu te vei bucura deloc ci în necazuri şi suferinţe te vei răzbate că nu ţi-ai ţinut cuvântul. Aşa că, prietene camarade, fii drept şi cinstit şi nu trece peste vorbele mele, că puţin ai învăţat şi multe nu ştii, pentru că nu ştii nimic şi nimeni nu se naşte învăţat. Aşa că ia aminte la vorbele mele şi la ce-ţi transmite Dumnezeu, fiindcă nu te-ai gândit destul la ce-i bine de făcut şi nu-ţi dai seama decât după ce s-a întâmplat deja. Ajută-ţi aproapele şi pe bunul tău aliat, chiar şi pe rege dacă este un conducător înţelept şi curajos pentru neam şi patrie. Camarazii au nevoie de tine, prietene trecător! Viaţa îţi trece prin faţa ochilor tăi, dar poţi dibui o alta veşnică prin faptele tale binefăcătoare." (Megas Atlanthenian Ştefan Rizescu)
*************************************************
Impresionabil, bland si amabil, visator si idealist. Este prea sensibil la influentele si nevoile celorlalti, incat ar fi capabil de adevarate sacrificii pentru cei care ii cer ajutorul, exagerand chiar in aceasta privinta. Este omul care e capabil sa se dedice o viata binelui altuia fara sa il intereseze propria bunastare. Compasiunea sau afectiunea pentru ceilalti este fara limite. Are o fire foarte schimbatoare, cu toane si capricii, cu modificari de dispozitii de la o clipa la alta, de aceea nu se poate pune baza pe el. Doreste sa fie mereu in preajma cuiva: partener de viata, familie, prieteni, pentru ca nu suporta singuratatea si simte nevoia de a fi de ajutor. Poate avea talente deosebite in domeniul artelor, dar si in domenii ce necesita calitati de vindecator. Ii intelege foarte bine pe cei nefericiti, ingrijorat de problemele celor din jur, insa multi ar putea profita de bunavointa lui. Este persoana cea mai potrivita pentru cei care doresc un umar pe care sa planga. Poate suferi de un complex de inferioritate, deoarece ii lipseste increderea in fortele proprii iar sensibilitatea si timiditatea ii sunt prea dezvoltate.Are capacitatea de a se dedubla foarte usor in noi si noi personalitati. Este imprevizibil, schimbator si niciodata nu poti sti in ce dispozitie il gasesti. Este un partener tacut, stie sa fie discret, este un adevarat prieten şi aliat. Este un partener misterios, sensibil, intelegator, calm, creator. Partenerul trebuie sa ii respecte nevoia de liniste si chiar de singuratate uneori. Isi poate tine ascunse sentimentele (dacă doreşte).

Niciun comentariu: