duminică, 23 noiembrie 2008

Regii Apusului - Game online

Aceasta este o variantă românească a acestui game online http://www.razboinici.com/. Descrierea acestuia:
Bine ai venit la Regii Apusului. Era I a razboiului pentru Imperiu a inceput!
Toate conturile au fost resetate iar toti jucatorii vor incepe de la zero! Toate schimbarile sunt prezentate pe forumul sitului. Multumiri tuturor vitejilor!
ANUNT IMPORTANT
In momentul de fata se aduc modificari la joc! Vizitati forumul cat mai des pentru a putea lua parte la deciziile importante!
~~ Rezumatul codului de onoare al jocului ~~
Fiecare jucator poate inscrie doar un singur regat. Conturile multiple vor fi sterse iar jucatorii descalificati. Administratorii isi rezerva dreptul de a inchide conturile jucatorilor care nu respecta regulile jocului, care abuzeaza sistemul sau care insulta ceilalti jucatori. Luptati cu vitejie si cu onoarea nepatata!
_____________________________________________________________

"Regii apusului" este un joc multiplayer medieval pe care il poti juca online. Nu trebuie sa instalezi software pe computer. Totul este foarte simplu si gratis. Jocul este 100% gratis si nu vine cu nici o garantie cu privire la statusul serverului sau orice modificari facute in planul jocului de administratorii acestuia. Va rugam sa ne contactati daca aveti alte intrebari.
Pasul 1. Iti faci cont cu un nume de rege legendar care poate fi real sau inchipuit.
Pasul 2. Iti aduni resurse si lucratori cu care sa construiesti edificii si iti aduni armata medievala. Armata este constituita din arcasi, cavaleri, scorpioni, catapulte, bombarde si alte trupe. Poti trimite spioni sa captureze lucratori din regatele vecine.
Pasul 3. Faci aliante, formezi clanuri si te ocupi de situatia politica a regatului tau.
Pasul 4. Mergi la razboi si cuceresti alte regate sau stai inchis in castelul tau si te aperi. Daca nu stii sa pierzi poti migra in exil impreuna cu toti supusii tai. Important: Doar regatele puternice cu scor comparativ cu al tau pot fi atacate, celelalte regate mai mici sunt considerate nesemnificative si vor fi ignorate.
Atentie! In acest joc timpul este comprimat. Fiecare zi trece in 5 minute asa ca cercetarea unei tehnici sau constructia unei cladiri, care in mod normal dureaza 3 zile, va fi terminata in 15 de minute. IMPORTANT - Jucatorii care nu vor intra in cont des vor fi stersi automat de catre joc. Daca unii jucatori nu pot intra in joc pentru o perioada mai mare de timp, pot activa modul de vacanta! Jocul este in limba romana insa fisierele de ajutor sunt inca in curs de traducere din limba engleza.
Daca intampini probleme tehnice pe acest site de web scrie la email: webmaster@razboinici.com. ____________________________________________________________

Detalii din joc următoarele :
Poţi vedeacine este online , ai un forum al ţării numai al tău (unde poţi pune diferite informaţii ale tale, ştiri - poşta şi despre atacuri) , te poţi alătura unui clan / alianţe (vei avea acces la forumul clanului) , şi altele pentru regatul tău. Recrutezi lucrători, creşti în punctaj, îţi faci armată şi edificii etc.
Ai un panou în stânga unde poţi vedea : Prima Pagina , Posta , Stiri , Noul Forum Oficial! , Cine e online? , Forumul Tarii , Forumul Clanului , Harta Clanului , Constructie , Cercetare , Productie , Edificii , Regat , Piata , Miscari Armate , Statut Armata , Loterie , Politica , Misiuni , Lucratori şi Logout
Vă puteţi uita şi la Prima Pagina > Regate Puternice / Harta lumii / Alianţe / Preferinţe
Restul îl puteţi descoperi şi singuri. Dacă doriţi, bineînţeles. Dar aveţi grijă cu producţia, vă trebuie lucrători, construcţii şi edificii pentru prosperitatea regatului dumneavoastră.

Niciun comentariu: