miercuri, 19 august 2009

"Vocile Animalelor" de Dawn Braumann Brunke

DAWN BAUMANN BRUNKE este o scriitoare şi editoare independentă, care s-a specializat în domeniile lucrării cu corpul fizic, vindecării, metafizicii şi spiritualităţii. În ultimii cinci ani, ea a fost editoarea revistei Alaska Wellness, din Anchorage, Alaska. Ea este şi maseur-terapeut şi autoarea a diverse articole, recenzii şi povestiri, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Ea locuieşte în Wasilla, Alaska.

- „Dawn răspunde la întrebările majore ridicate de ideile interesante şi uluitoare oferite de inteligenţa animalelor şi de comunicarea telepatică dintre toate fiinţele. O face cu emoţia unei persoane studioase şi entuziasmate, care şi-a recuperat un vis de mult pierdut – dar şi cu mintea unui detectiv care descoperă şi disecă, cu uimire dar şi cu scepticism, un mare mister.”
Penelope Smith, autoarea cărţii "De vorbă cu animalele"

- „Prin cartea Vocile animalelor, Dawn Brunke ne oferă un dar uriaş – un dar ce poate fi de mare folos în vindecare conştiinţei ce ia naştere pe această planetă. Îţi mulţumesc, Dawn, din Inima a Tot Ceea Ce Trăieşte!”
Rita M. Reynolds, autoarea cărţii "A binecuvânta puntea de legătură: Ce ne învaţă animalele despre moarte, muribunzi şi viaţa de dincolo"

Potrivit celor spuse de Echo, o iapă arabă: „Oamenii sunt fiinţe ce aparţin iubirii, care au uitat ce înseamnă iubirea şi cine sunt ei”. În cartea Vocile animalelor, Dawn Baumann Brunke le oferă animalelor precum Echo, o voce – o linie directă de comunicare cu mintea omenească, redeschizând dialogul şamanic cu regnul animal, de care se bucurau strămoşii noştri. Ea prezintă zeci de conversaţii revelatoare între oameni şi animale, dirijate la nivel telepatic chiar de către ea însăşi şi de către alţi profesionişti care comunică cu animalele, printre care Penelope Smith, Dr. Jeri Ryan, Carol Gurney şi Raphaela Pope. Aceste comunicări lucide şi elocvente ne reamintesc că, atunci când suntem deschişi spre a sta de vorbă cu animalele, ne deschidem spre straturi mai profunde din noi înşine.

Colaboratorii principali ai acestei cărţi sunt chiar animalele – orice, de la pisici şi câini, la lei şi balene – care arată că sunt fiinţe conştiente, că au propriile gânduri, emoţii şi motive de ordin spiritual de a se afla pe această planetă. O turmă de lame discută despre diferenţa dintre individualitate şi conştiinţa de grup; delfinii explică ce este multidimensionalitatea; un papagal vorbeşte despre viaţa sa anterioară, în care a fost călugăr budist; iar o pisică prezintă care este valoarea umbrei. Povestea despre felul în care a reuşit Brunke să treacă peste scepticismul pe care l-a avut la început şi cum a învăţat să audă aceste voci ale animalelor ne invită pe toţi să ne redefinim concepţiile despre adevărata natură a conştiinţei animale.

Niciun comentariu: