luni, 30 mai 2011

Pericolul radiatiilor foarte mici + mini-antidoturi

Articolul este foarte lung si extrem de documentat, din pacate nu am suficient timp sa-l traduc…
Cei ce cunosc engleza, e bine sa il citeasca, intrucat prezentarea e accesibila (fara termeni greu de inteles) si arata exact mecanismul prin care corpul este atacat, urmarile imediate, medii si pe termen lung! Dar mult mai important ARE SOLUTII de a ne apara, accesibile si de sperat, eficiente! Daca va fi timp, am sa incerc sa fac o sinteza cu directiile principale de interes…
Pe scurt:
Este minciuna ca radiatiile aduse de curentii de aer de la Fukushima, “nu sunt periculoase, pentru ca sunt extrem de mici”! Prin efectul Petkau (The Petkau Effect.)actiunea lor este CU MULT MAI PERICULOASA, decat expunerea pe o durata scurta la valori foarte mari! De ce? pentru ca particulele infime radioactive, fixate in organism, actioneaza pe perioade lungi de timp, degajand de fapt o cantitate mult mai mare de radiatii decat se considera la timpul initial de contaminare! In plus, perioada de injumatatire pentru Cesiu (de ex) e de cca 30 ani! iar la altele si mai mare!
Este usor de inteles ca norul de radiatii adus de curentii turbionari de la Fukushima mai are putin si inchide un cerc, dupa care va reveni, incarcat cu alte particule suplimentare si tot asa, de fiecare data crescandu-si doza de incarcare cu elemente radioactive! ESTE ABSOLUT STRANIU cum cunoscandu-se aceste lucruri, de aproape 3 saptamani, centrala e lasata IN CONTINUARE  sa emita radiatii si nu s-au luat masuri imediate, asa cum s-a intamplat la Cernobil! Dar, lasand deoparte “teoriile conspiratiei”, adica tocmai cele care ar explica probabil cel mai bine evenimentul si contextul sau (de ex. de ce s-au stocat alimente din recolta de anul trecut, necontaminata, in cantitati enorme, astfel ca a crescut pretul pe piata mondiala? Stiau “ceva” sau…au fost “inspirati”?!), iata cateva lucruri ce trebuie stiute:
ANTIDOTURI pe termen scurt
1 N-Acetyl-Cysteine (NAC)   Este cel mai puternic supresant de radiatii pe termen scurt! Este un nutrient, un aminoacid simplu din proteine. Pentru adulti (>70Kg) , 500-600mg/zi pentru protectie contra metale toxice si alte otravuri. Pentru adulti 50-70Kg doza este de 400-500mg/zi.  Pentru copii 20-50Kg, doza este 50-100mg/zi pusa in sucuri.  NAC poate fi folosit pe timp nelimitat, daca nu exista intoleranta sau alergii la acesta. El va crea apararea prin antioxidanti, si va intari sistemul imunitar, dar va si ajuta la indepartarea cobaltului si uraniumului din corp.   Uraniul e mai greu de scos din organism, dar aceasta se poate face cubicarbonat de sodiu plus melatonin. Protectia ficatului contra radioizotopilor rezultati din caderile atmosferice (cazul nostru) ca uraniu, plutoniu, etc. este bine rezolvata prin combinatia: NEC+ Alge marine+Melatonin+Selenium+ cantitati mici de bicarbonat de sodiu. Atentie doar pentru persoanele cu alergie la NAC.
2. Iodurile – sunt de cea mai mare importanta, caci previn intrarea iodului radioaciv in tiroida.Kelp (o alga marina) , Muschi irlandez sau Dulse, sunt foarte eficiente. Cashetele contin cam 200mcg de Ioduri, se pot lua cate 5 tablete (cashete) la fiecare masa totalizand 3000 mcg zilnic, pentru femei si 1000 mcg zilnic pentru barbati. Se ajunge la aceste cantitati progresiv, altfel eliminarea s-ar face prea brusc, aparand eruptii pe piele si chiar caderi de par. Iodurile mai scot din organism: bromurile, florurile si clorurile.  Daca apare sensibilitate la ioduri, intrerupeti cateva zile si luati 3000mg/zilnic de vit. C si apoi incepeti cu cate 1/4 tableta de iodura zilnic. Dupa cateva luni, cineva sensibil la ioduri, poate ajunge sa ia 400-1000 mcg de Iodura zilnic.
3. Chlorella (si alte alge verzi si albastre) 5 cashete/.la fiecare masa cu un total de 1250mg/masa (250mg/casheta) . Spirulina este si ea f eficienta (mai ieftina!) dar are gust mai rau.
4. O masa copioasa de oase de calitate continand Calcium & Strontium Hydroxyapatite, de asemnea protejeaza contra strontiului radioactiv si intrarii uraniului in oase. 3 drajeuri/masa pentru adukti si copii mai mari si 1-2 drajeuri pentru copii mai mici.
5. Complexul natural de vitamina E - pentru a stopa distrugerea membranelor celulare. 800iu/zi, pentru adulti si 400iu/zi pentru copii. Copiii mai mici pot primii 100iu/zi in sucuri. mai eficiente decat vit E sunt “uleiul de Krill” (untura de peste?NT)CoQ10(H) si Melatonina, dar sunt mai scumpe.
6. Consumarea de alge marine fibroase la mese au si ele  un efect bun de curatare a organismului in completarea celor de mai sus. (Se gasesc si la noi, in farmacii naturisteNT)
7. Bicarbonatul de sodiu se va lua in rare ocazii, numai daca se confirmq expunerea la uraniu si plutoniu. Daca se ia 1 data/saptamana nu creaza probleme de sanatate: 1 lingurita de bicarbonat la o ceasca de apa, luata pana la de 7 ori/zi/stomacul gol, o singura zi din cele 7 ale saptamanii.  Daca aveti o zi in care postiti sau mancati foarte putin, acea zi e potrivita pentru tratament.
ANTIDOTURI PE TERMEN LUNG ( de intretinere)
  • Mancare de oase (protejeaza contra  Strontium-90 radioactiv);
  • Chlorella (protejaza contra majoritatii metalelor radioactive );
  • Kelp (protejaza contra  iod radioactiv si alte metale radioactive );
  • Pectine din fructe si gemuri – fara zahar & indulcitori artificiali (protejaza contra Cesium-137);
  • Probiotics – cateva miliarde per capsule per masa (protejaza contra  Strontium-90radioactiv).
In cazuri urgente, acute de expunere la doze mari de izotopi radioactivi cu :
(Americium-243/242/241, Barium-140, Cesium-137, Plutonium-244/239/238, Strontium-90/89, Tellurium-132, Uranium-235/234, Yttrium-91/90, etc…)
Bicarbonatul de sodiu e cel mai indicat, si sub supravegherea medicului, acesta va elimina aceste elemente rapid din corp.
Pentru adulti 7 lingurite de bicarbonat/stomac gol/zilnic, nu mnai mult de 6 zile consecutive. Alta metoda este “o zi da,o zi nu” timp de 2 saptamani, apoi repaos de tratament, alte 2 saptamani.
Daca are loc o inflamare (umflare) a corpului (datorita radiatiilor), se vor lua doze de 4X mai mari de NAC, urmate de aspirina naturala 80mg/zi, uleiuri omega 3 (ulei de peste) 3mg/zi, sau ulei de peste 3gm/zi cu concentrat de visine si curcumin – pana la 2mg/zi si boswellia 1 mg/zi plus histamine naturale quercetin (250mg/3X/zi)
In cazuri extrem de grave, se administreaza bicarbonat de sodiu intravenos 5% ( in 500cc), glutathione (2gm), CoQ10 redus (300mg), sodium ascorbate (10gm), Omega 3 uleiuri (2gm), NAC (5gm) si  selenium elemental (1mg) iar selenitul de sodiu poate fi administrat zilnic pe durata de 1 saptamana sau doua, cu bune rezultate, cand pacientul este incapabil sa inghita. (In iradiere poate apare constrictia esofagului! NT).
Aditional se poate administra si suc de aloe vera, extern pentru arsuri sau intern si suc Noni (Morinda citrifolia). De asemenea eliminati tot zaharul rafinat din dieta!
Foarte important in eliminarea izotopilor, este  miscarea peristaltica (miscarea intestinelor ce duce la excretie), iar pentru stimularea acesteia se poate folosipectin ori alginate ori produse de chitin laden fibra si daca e posibil o serie de “spalari ale colonului” in solutie 3% bicarbonat. (clisme? NT)
Daca a avut loc o expunere a epidermei (pielii) atunci se vor  face saune cu infrarosu folosind niacin si asudare intensa, acestea fiind cheia, sudoarea fiind colectata in prosoape care apoi v or fi aruncate cu grija! Se fac cate 2 sedinte de sauna, a cate 30min zilnic .

Sursa articol: georgevalah.wordpress.com

Un comentariu:

Anonim spunea...

I rarely drop comments, but i did some searching and wound up here "Pericolul radiatiilor foarte mici + mini-antidoturi".

And I do have 2 questions for you if it's allright. Could it be only me or does it look like some of the comments look like they are coming from brain dead individuals? :-P And, if you are writing on other social sites, I'd like to keep up with everything new you have to post. Could you make a list of every one of your communal sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?
Also see my webpage > Fish oil capsules