vineri, 15 mai 2009

Triburile.ro - subiect introductiv

Triburile este un joc gratuit prin internet. Nu trebuie să instalezi nici un alt program. Jocul se poate juca de la aproape oricare computer care are legatura la internet.
Triburile e un joc care se petrece in evul mediul. Fiecare jucător este conducătorul unui mic sat, pe care trebuie să-l aducă la putere şi glorie. Prin ajutorul lui devine micul sat din timp in timp tot mai mare. Populaţia creşte, producţia creşte şi comerţul prosperă.
Dar nu numai satul propiu se măreşte. În împrejurime sînt alte sate, care şi ele aspiră la putere. Se recrutează trupe, satele se stabilizează şi luptători sălbatici cu toporul jefuiesc şi aprind totul.
Cu timpul faci cunoştintă cu alţi jucători, cu care te poţi alia şi poţi forma un trib.
Incet satul tău va deveni tot mai puternic, trupe mai bune vor fi instruite şi încurând vei putea cuceri alte sate.

La începutul jocului este important să-ţi extinzi satul. Există 15 clădiri pe care le poţi construi, dar la început ai doar 7 la dispoziţie. Restul le poţi construi doar când celelate sunt gata.
Construcţia clădirilor te costă materie primă, pe care o produc tăietorii de lemne, mina de argilă şi mina de fier chiar dacă tu eşti offline. Pe lângă materie primă ai nevoie de locuitori în sat pentru noua clădire. Aceştia îi obţii prin construcţia unei ferme mai mari. Construcţia clădirilor durează la început cam 20 de minute pentru fiecare nivel de construcţie. Dar mai târziu merge totul mult mai repede.
Şi în apropierea ta se construiesc sate străine. Ele sunt jucate de mulţi alţi jucători în internet. Comunicarea şi cooperarea cu aceştia este ideea de baza a jocului "Triburile". Unii vor încerca să te jefuiască, alţii, pe de alta parte, vor face comerţ cu tine şi te vor sprijinii. Este foarte important, să faci cunoştinţă repede cu mulţi alţi jucători cu care să te aliezi şi să formezi un trib. Ei te vor ajuta să te aperi, veţi face comerţ şi te vor învăţa multe subtilităţi.

Târgul oferă o bună posibilitate de negociere cu alţi jucători, cu care nu ai intrat încă în contact. Ai posibilitatea aici să accepţi oferte străine sau să-ţi prezinţi ofertele. Prin asta poţi schimba materii prime pe care tu le ai în plus cu materiile prime care le lipsesc celorlalţi. În felul ăsta economiseşti de la început timp preţios.

Luptele şi războaiele joacă un rol important în "Triburile". Există nouă unităţi diferite, care posedă puteri diferite. Acestea sunt recrutate în cazarmă, în grajd şi în atelier şi au nevoie de materie primă şi timp. Luptele au loc întotdeauna în sate. Trupele agresorului se măsoară cu trupele apărătorului. Motive pentru aceste atacuri sunt jefuirea materiei prime, spionajul, dorinţa de distrugere şi în final preluarea satelor străine.
Dacă ţi-a trezit interesul poţi intra să te înregistrezi aici: http://www.triburile.ro/208482.html
Nu uitaţi să contactaţi pe jucătorul Atlant pentru a vă ajuta şi el cu mai multe lucruri şi sfaturi. Mult succes!

Niciun comentariu: